Zoeken naar sportschool rijswijk

sportschool rijswijk  
sportschool rijswijk - Uniek voor een sportschool in Utrecht, de BootyBuilding!
Voortdurend nieuwe trends en spullen waarmee de club wordt verbeterd samen met de alom bekende gezelligheid en persoonlijke contact maakt ALL INN tot de sportschool in Utrecht. krachttraining is voornamelijk een binnensport maar hier is het mogelijk om je training buiten uit te voeren.
Sportschool Wateringen Fit For Free Fitness vanaf 1195, pm.
Fit For Free Wateringen opende op 1 mei 2006 haar deuren aan de s-Gravenzandseweg 33. Doordat de club één van de oudste Fit For Free clubs is, is de sportschool in januari 2014 helemaal verbouwd. De club beschikt nu over de nieuwste fitnessapparatuur van het topmerk Precor.
fitness rijswijk
Fit Life Health Club.
Bij uw eerste bezoek krijgt u een uitgebreid intake gesprek, een bloeddrukmeting, een test om uw lichamstelling te meten en een fitheidstest. Daarna wordt een fitness programma opgesteld, afgestemd op uw persoonlijke doelstellingen, zodat u samen met de instructeur gelijk kunt gaan trainen.
personal trainer rijswijk
Home Legend Fitness.
Legend Fitness aan de rand van Rijswijk, Voorburg en Den Haag Ypenburg. Een sportschool zoals een sportschool hoort te zijn. Onbeperkt sporten vanaf 29., Bodybuilding, fitness of groepslessen zoals: Spinning of Bodyshape of de Functional Workout, een mooie combinatie van conditie en kracht.
sportschool den haag
Fitness Rijswijk Sir Winston Fitness Fitness Groepslessen.
Sir Winston Fitness Rijswijk is een moderne sportschool in Rijswijk met ervaren instructeurs. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en ruime openingstijden. Wij zijn doordeweeks geopend tot 23.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag kan er extra vroeg gesport worden: om 07.30 uur i.p.v.
bootcamp rijswijk
Start met Personal Training bij HealthCoachPlus.
Waarom kiest Rijswijk voor HealthCoachPlus? Al velen gingen jou voor. Bij HealthCoachPlus behaal je namelijk altijd resultaat, wat je doel ook is. HealthCoachPlus onderscheidt zich van andere Personal Trainers in Rijswijk e.o. Allround aanpak van training, voeding en leefstijl coaching.
bootcamp rijswijk
Fight Club Rijswijk.
Welkom op de website van Fight Club Rijswijk. De sportschool in Rijswijk voor Taekwondo, Kickboksen, zelfverdediging en privétraining. Onze sportschool is gevestigd aan de Diepenhorstlaan nr. 5 in Rijswijk. We bieden lessen aan voor alle leeftijdscategorieën en voor alle niveaus, zowel voor de wedstrijdvechters als voor recreanten.
HERE Maps for JavaScript.
Sportschool Rijswijk SportCity All inclusive vanaf 35.,
Over SportCity Rijswijk. SportCity Rijswijk is een moderne sportschool met een groot aanbod aan fitness en wellness faciliteiten. Direct gelegen naast Station Rijswijk, in het voormalige bibliotheekgebouw, kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van uw inspanning en ontspanning. Of u nu lopend, met de fiets, auto of het openbaar vervoer komt; SportCity Rijswijk is uitstekend bereikbaar voor alle vormen van verkeer!
sportcentrum Nicolaas sinds 1938 in Rijswijk.
We hebben 10 trampolines tot onze beschikking dus reserveer ruim op tijd om er zeker van te zijn dat je plek hebt! Bel 0703939797 of mail naar info@sportcentrumnicolaas.nl Voor Jumping Fitness hanteren wij geen abonnementen maar werken we met knipkaart.
Basic-Fit Sportschool Rijswijk Bogaardplein.
Bogaardplein 3, 2284DP RIJSWIJK. Sportschool Rijswijk Bogaardplein. Bogaardplein 3, 2284DP. Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag 09.00 tot 16.00 uur. Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag 09.00 tot 16.00 uur. 19, 99 per maand.
Home Supergym Rijswijk.
2.000 m 2 onbeperkt sporten. inclusief live groepslessen. De nieuwe fitnessbeleving. voor een superprijs! Supergym Rijswijk is een vernieuwende, moderne sportschool met 2000 m 2 aan fitnessfaciliteiten en cardio. Groepslessen en circuit-training op een bijzondere locatie waar u ook gratis kan parkeren.

Contacteer ons

sportschool beverwijk
sportschool amsterdam centrum
sportschool roosendaal
sportschool rijswijk
sportschool rotterdam zuid
sportschool hengelo
sportschool bussum
sportschool heerhugowaard
sportschool assen
sportschool barendrecht